gjithë masonët janë betuar të djallit

Natyra hyjnore në Jezu Krishtin, Zotin tonë! në vdekjen e tij dhe ringjalljen edhe ne je Perëndia i vërtetë dhe njeri i vërtetë, në besim. kjo nuk është e lehtë për mua të duan vrasësit, usurers burra hebrenj babëzitur për pushtet, të cilat shkelin drejtësinë që është për shkak të popujve, por kur unë kërkoj Perëndisë për të vrarë ata të gjithë, tha ai për mua, alwais: "Ju vetëm ata, të japin dashurinë tuaj dhe ju duhet të falim të gjithë ata, "por unë besoj se unë nuk mund të gaboj my dear: Perëndia: JHWH shenjtë Brama: All-llahu. @ IHateNEWLAYOUT - dashuria ime nga: Unius REI, ajo mund të jetë emocional, sepse unë nuk mund të ketë emocione, me 7 miliardë njerëz: dashuria ime është Agape, e cila është dashuria e pakushtëzuar, vetëmohues. Çdo person është i denjë për dashuri, për vete! Pse, njeriu është gjithmonë qëllimi, qëllimi, të gjitha gjërat, dhe jo mjet, objekt i Qeverisë apo i institucioneve apo feve. Ajo që është e denjë për të qenë të dashur, mbi të gjithë të tjerët: ajo është e vërteta (mos gënjejnë), është drejtësia (mos të keqen). il mio amore: DI Unius REI,
1 .. 5. ky mjerim dhe mjerim, të udhëhequr të gjithë ne për të shitur: nga Frankmasonerisë: 322, (në fshehtësi, pra, të gjitha sovraniteti ynë monetare, vjedhur, i fshehur, nga usurers ndërkombëtarë hebrenj të FMN-së 666) [dashur, Episkopale im vikar i përgjithshëm] , një sqarim i "klimës njeriut dhe: nga: punë," se: Unë kam gjetur në shkollën time të re, mbetet emblematike të rëndësishme, përshkruajnë: takimi i fundit: e Kolegjit tim të: Mësuesit: 06./.11 ./.2012, ku mësuesit të vjetër të Institutit (MSW), dmth bashkim përfaqësues, ata kishin "turpin" (frika), të leximit, dokument: se: është: është përgatitur: nga të gjithë mësuesit e: Itali, si një veprim: nga: protestë formale kundër: Rritja prej 25% të orëve të mësimit: (pa asnjë konsideratë) lexon: Ligji Penal Aprea: cila do të çojë jo: vetëm, në mes, i rrugës: tjera: 30.000 mësuesit e përkohshme, por ajo do të bëjë, me të vërtetë kritike, situata tashmë i dëshpëruar: shkolla italiane!
2 .. 5. [Dashur, Episkopale im vikar i përgjithshëm], kjo është: vërteta, politikanët tanë nuk bëni: ato mund të jenë: si, në qoftë se ata ishin kriminelë, deri në këtë pikë:, jo! ato janë thjesht në dijeni, pa ndjenja! të atij: çfarë mund të thotë: sot të jetë një lektor në shkollat ​​italiane, të paktën, në atë që 50% e shkollave, ku, jo ata: kurrë nuk vënë një këmbë. Në fakt, ne jemi një kategori për: rrezik, për tensionet që: ju duhet të përballet në vend të: puna, për të sjellë: tendosje në sistemin nervor, dhe: bilanci psikologjike, për mënyrën se si ky profesion është: të bëhet: stresues dhe: të rrezikshme. Pra, pasi që të gjithë mësuesit, dhe: bashkimi përfaqësues frikë drejtorin, ata bënë për të lexuar: me: dokumentin që: Unë kam qenë i fundit për të arritur. Natyrisht, Drejtor është: një oppositor energjikisht, dhe: drastike, ndaj për: Shqyrtimi tonë në kuadër të Komitetit të Shkollës, që guxojnë pak për të marrë frymë.
3 .. 5. [Dashur, Episkopale im vikar i përgjithshëm], dhe menjëherë pas kolegjit, as para e as pas kësaj, askush nuk ka teshtiu madje, për: frikën nga: ky "mashkullore" sjellja e menaxhimit: të shkollës. edhe pse: fjalimi: ajo është: krejtësisht në fund, është e lodhur mes meje dhe: drejtor, sikur unë dhe: ai: ne ishim të vetmit të pranishëm në Kolegjin e: mësuesit, (se: me, të ndara në tre vende, Instituti, arriti numrin: total: 100 mësimdhënësve, por askush nuk e ka ndjekur nga askush, përveç, mua Për fat të mirë, në mënyrë spontane, një numër i vogël, nga:. mësuesit ditë tjetër, shkroi të njëjtin dokument, dhe: ajo ka dorëzuar për nënshkrim: në sallën e mësuesve, Megjithatë, 20% (dmth., të gjithë të punësuarit, të punonjësve, të Kryesisë:) jo: ata kanë akoma të nënshkruajë në këtë dokument ka qenë i kërkuar për pezullimin e të gjitha! Aktivitetet në pasdite ose shtesë.
4.5. [Dashur, Episkopale im vikar i përgjithshëm], por, propozimi im nuk,: ajo ishte se: të: të ndaluar të gjithë aktivitetin, "shtesë", por: ishte se: të: të bëjë vetëm një dokument prej: solidariteti, sepse: për të dëgjuar tonë Zërat, së bashku, për të: që nga: kategori e tërë, operatorët e shkollës:. Kjo manovër është: vërtetë serioz: 1). pse: nëse Ministria e Arsimit:, ai ka kërkuar për të gjetur, vetëm, mësuesit në dispozicion për të bërë zëvendësime:, do të jetë e mjaftueshme për të rritur:? rang profesori kohë, nga 18, në: 19 orë (dhe jo: përdhunim: kategori e tërë, e mësuesit, për ta ringjallur Kryetari kohë: tek: 24 orë, siç është: hartimi i: Ligji). kurse, 2). nëse ata donin të gjeni: e para:? njëri menaxhimin e kombëtare, ishte e mjaftueshme për të hequr ngrirë:: aktivitete (POF) dhe: "e funksionet instrumentale" (që është: të bëjë të mundur: më pak: pse: në disa raste, këto aktivitete çojë nxënësit tek: Mos bëni detyrat e tyre në shtëpi).
5.5. [Dashur, Episkopale im vikar i përgjithshëm], por: kjo është: hipokrite Patologjia e skolastikës: nuk: ju kurrë nuk mund të flas thjesht, në Ministrinë e Arsimit,: pse: tutorët e: balonat e "professoroni" të universitetet e tyre, kanë ndarë: përmes: bërbëlit tyre, një fetë e pushtetit të tyre. Por: ata shpesh janë fatkeqësia: i ideologjike: e shkollës italiane! por kjo manovër është: me të vërtetë serioze, pse është: një grusht shteti kundër të gjitha prioriteteve, si dhe parimet e bashkimit, tregtisë, kushtetuese dhe: Demokratët: dmth, një sfungjer, e cila fshin 50 vjet të jetës demokratike të kombit tonë, është arsyeja pse: me humbjen e: fakt, të: Liria e mësimdhënies, nëpërmjet dy "zona kulturore", të tilla si nëpërmjet dominimit të: Administrator Shkollës, ne jemi të hapur për kompaninë tonë italiane: të bëhet një Regjimi i Policisë së Shtetit, si për fat të keq , tashmë kanë bërë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
[Mine dashur Famullitar: Episkopale] prapa: disa reflektime thelbësore për: vendin e takimit:: tonë në curia, në: Prania: i drejtorit, të tonë: Zyra: Shkolla, në: rreth, qëllimi për: time: afirmimi, për t'u marrë me të gjitha klasat: e, mësimet e mësuara: nga: 332 Profecitë mesianike: e, lashtë: Dhiatës së Vjetër: Ai: tha, "ku kjo: është: të shkruara në librin e fesë JO?". 1). në fakt, 95% e nxënësve të mi, mos: blej: librin e Fesë, 2). Për më tepër, përmbajtja biblike janë: epistemologjike, për të: të gjitha mësimdhënies: nga: feja katolike. Në një kontekst të Institutit: Profesional (mjedisi, të privuar shumë: dmth shumë të varfër shoqërore), ku jo: vetëm: (A) është: ndaluar: të refuzojë: në fund të vitit, por, ku: (B) është: edhe Ndalohet: pezullojë çdo nxënësi të: kundër çdo presioni i saj: qëndrim, që sheh qartë, mësuesi gjithashtu, si të njërit: Subjekti, edhe atë viktimë e presioni i
[Mine dashur Famullitar: Episkopale] docente, që është: perceptuar nga bullies, megjithëse, disa, të tilla si një: Gjendja aktuale: janë, në pozitë të cenueshmërisë, brishtësia jo: vetëm: nga pika: e parë të studentëve , por gjithashtu, si i vetmi përgjegjës për situatat të cilat duhet: të jetë i paplotë, ((ose, në fundit: turistik,: fajtor: është: gjithmonë mësues, nga pika: e parë të "Menaxheri shkollor", sepse është: gjithmonë mësuesi, i cili, jo: është: e përshtatshme, adeguate, të: mbajtur disciplic, edhe në qoftë se ne jemi: në frontin tek: rastet e ngacmimi: impunibile: dhe: se: Ngacmimet: është: të drejtë, tani, : njëjtë, edhe kundër mësuesi)), por sistemi: Shkolla: Italian, ajo duket: mos: ata mund, më të lirë, nga: a: gjendja e informale dhe formale: për hipokrizi. 3). Që, në përfundim, toggling rreth: my: shpjegimi, rreth, Judaizmi çmuar tonë: "Rrënjët tona Shenjtë", që, unë kam luajtur, "Shofar" tim në klasë: dhe: se: Kjo veçanti: ajo është shtrembëruar qëllimisht,
[Mine dashur Famullitar: Episkopale] ka sjellë: mua: në Presidencinë: të: të justifikuar sjelljen time:: në frontin e Scoastico Ekzekutiv, dhe: edhe pse kam thënë unë kam specifikuar: at, SHKOLLORE tim drejtor, i cili jo: ajo ishte : "Horn", siç u shpreh ai atë, por: A ishte "Shoafar", me të gjitha shpjegimet e rastit,: njëjtë: Akuza e "bri" është: mbrapa: në buzë: e Drejtorit të Zyrës së: " : Shkolla, e curia ", në: Distanca: shumë ditë, për të provoni përsëri: fakti se: Drejtor: ka: interes për: tregoni mua, në: perspektiva: negative më të mundshme, si për të: që dëshirojnë të dëmtojnë: kundër tim : person, në mënyrë, që të bëjë paefektshëm, pasuksesshëm, pa mikrobe, joproduktiv, mësimin tim, për të shfrytëzuar atë: rolin e pushtetit, në prodhimin: Qëllimet e saj ideologjike: kundër meje. Natyrisht, kjo është: të tregojë se si në fushat e lirisë së arsimit, liria sanksionuar me Kushtetutë, është: a, një tjetër ligj i demokracisë, e cila është disintegrates!
Fjala e Perëndisë thotë: 1. "Në atë që ne jetojmë, lëvizim në të ne kemi tonë qenit" 2. "Fryma juaj vet deklaron se Jezusi është i gjallë!" Krishti, duke qenë në të djathtën e Atit ka autoritet të plotë, dhe ata ushtrojnë këtë autoritet është transferuar për ne se ne jemi në shërbimin tuaj, kjo është arsyeja pse fitorja jonë politike, bota është overwhelming.Christ në vendet qiellore, është Mbreti i mbretërve dhe Zot i zotërve. Kur ai thotë se nga kryqi "ajo është e përfunduar", ai efektivisht transferuar të gjitha virtytet e saj, të gjitha meritat e tij, dhe të gjithë autoritetin e tij, dhe fuqia e saj, në ne. NESE Ne kemi besim se, pastaj ata që mund të na ndalojnë, Ose, resize na? Nëse kemi besim, atëherë ne kemi nevojë të mbretërojë! KJO ËSHTË ARSYEJA PSE Fondit Monetar Ndërkombëtar INVESTIMI NË TË ARDHURAT E pamasë, latente: Bankar SIGNORAGGIO: kundër nesh, për të ndaluar dhe dobësoj: Krishterimi, me pak fjalë, të njëjtin trajtim: çfarë është, ndaj me një virus: për të transformuar atë , IN vaksinën.
Hebrenjve 1,1-3: "Perëndia ka folur një herë, në mënyra të ndryshme ... me anë të profetëve dhe në këto ditët e fundit na ka folur me anë të Birit, të cilin ai e emëruar trashëgimtar të të gjitha gjërave, dhe nëpërmjet të cilit ai krijoi Universi, ai është: shkëlqimi i lavdisë së tij dhe imazhin e shprehur të esencës së Tij, dhe mbështetur:. të gjitha me fjalën e tij të fuqishme Kjo është një e vërtetë e lavdishme: 1. "Krishti është shenjë: thelbi i Perëndisë" 2 ". Krishti është arsyeja: Krijimi i universit ". 3" pa Krishtin, nuk do të jetë vdekja për gjithçka Mbështet të gjitha me fjalën e fuqisë së Tij, që të rreh zemra jote për Krishtin thotë, etj ... "4." "
[Lashtë Kristologjia Dhiata] 1: - Habakuku: - Profeti që referohet në punën e Perëndisë, 2: - Obadiahu - FUQIA që t'i shpëtonte; 3: - Hagai: - KA tërë arin dhe argjendin në botë; 4: - AMOS: - vëllai ynë i cili mbështet; 5: - Apokalipsi: - Mbreti i Mbretërve dhe Zot i zotërve, 6: - AKTET - Pagëzimi dhe JETA E RE NË SHPIRTIN; 7: - Baruku - Barazimi i kryengritësve; 8: - Kolosianëve: - plotësia e kokë dhe në trup; 9: - CORINTHIANS: - dhurata të Shpirtit; 10: - Golden - mbreti ynë; 11: - SONG - DASHURIA JONË dhëndëri, 12: - Daniel - i katërti në furrën; 13: - Ligji i Përtërirë - PROFETI Moisiut në; 14: - Çifutët - GJAKU përjetshme e besëlidhjes; 15: - Efesianëve-KRISHTI nga pasuria e pamundur; 16: - Eksodi - EASTER qengji; 17: - EZRA - sekretari besnik JONË, 18: - ester - Mardokeu JONË, 19: - Ezekieli - burra nga katër fytyra;
[Lashtë Kristologjia Dhiata] 20: - Filipianëve - plotëson të gjitha nevojat tona; 21: - Filemonit - BEST FRIEND TONA; 22: - Galatasve - SHUMEZON SEMI TONA; 23: - JOB - DITA e pranverës, 24: - JAMES - Wisdom TONA; 25: - Juda - KTHEHET ME myriads; 26: - Gjyqtarët - Nga ligji; 27: - Judith - Besimi fitues i varfër; 28: - Jeremia - Ura E DREJTËSISË, 29: - Jona - DHEMBSHURIA TONA; 30: - GIOELE - PËRGATITJA dita e Zotit; 31: - Zanafilla - është fara e gruas, 32: - JOSHUA - kapiteni dhe CONDOTTIERO; 33: - JOHN - dashurisë së përjetshme; 34: - Isaia - Princi i Paqes, 35: - Vajtimet - MAN në lot, 36: - LUCA - Birit të njeriut; 37: - Lev - kryepriftit; 38: - Maccabees - VICTORY që vjen nga qielli; 39: - MARCO - mrekulli FA;
[Dhiata e lashtë Kristologjia] 40: - Mikahu - MESSENGER nga këmbët e bukur, 41: - Malakia - Perëndi i drejtësisë dhe shërimi; 42: - MATTEO - është Mesia dhe shëron të gjitha; 43: - Naum - hakmarrësi është zgjedhur i Perëndisë ; 44 - Nehemia - rindërtojnë muret tona; 45: - NUMRAT - kolona e zjarrit dhe retë: Mbrojtësi ynë, 46: - OSEA - besnik burri; 47: - Fjalët e Urta - TEST TONA; 48: - Pietro - Shepherd Mbreti i lavdisë; 49 : - Predikuesi ose ECCLES - TEST JONË, 50: - RE - mbretërimit JONË, 51: - ROMAN - Lek është prodhuar në të mirë në zgjodhën; 52: - ulluk - Shëlbuesit tonë të afërm; 53: - PSALMI - Zoti ynë dhe Shepherd; 54 : - SAMUEL mbreti ynë fuqi; 55: - Sofonia - Shpëtimtar; 56: - Tobia - Mjekësia TONA; 57: - Timothy - NDËRMJETËSI TONA; 58: - Thesalonikasve - RE triumfues, 59: - Tito-burrë besnik; 60: - Zaccaria - burim i hapur në shtëpinë e Davidit, për të larë çdo mëkat dhe papastërtitë; për gjithë njerëzimin në tempullin e Jeruzalemit TRETË në malin e Ullinjve.
Komunikimi: regjistruar: me protokollin: të drejtor shkolle tim, shkrimtar, Prof ****, profesor i fesë, njofton SV Ill.ma, që: 1). Annotation NË KLASA REGJISTRIT: **** në 2, ***** nxënës (në 10.45), në prani të tërë klasës, ka thënë të ketë qenë: përjashtimi i mësimit të fesë katolike, por, shkrimtar: në zyrën e regjistrimit: mësimdhënies, ka theksuar: rregullsinë absolute e regjistrimit:: e: Ky nxënës, si student i rregullt:, në: Mësimi i fesë katolike! Studenti njëjtë në datën: është në mënyrë arbitrare: mungon nga mësimet e: Mësimi, i fesë katolike:.
Komunikimi: regjistruar: me protokollin: të drejtor shkolle tim, 2). MUNGESA NE INSTITUTIT TONA, E KRYQIT. Se kaq: ajo është e sigurt, megjithatë: ajo është, se obligimi për praninë e kryqëzatë në klasa "nuk mund të konsiderohen:. Indoktrinimi nga shteti" Sipas Gjykatës, kryq "është një simbol thelb pasiv" :: dhe ndikimi i saj në nxënës: nuk: ai mund të krahasohet me mësuesit mësimdhënies konfesionale. Pse, është, vlerat laike: themelet, e jo e shtetit tonë: fetare! Pajtueshmëria me Prof **** Bari 2012/05/11
[Peshkopi vikar], dhe paqe: gëzim në të gjitha shtrëngimet tona për: Ungjilli për: Marrja gjithashtu: na i vuajtjeve të Krishtit dhe sepse: për të marrë pjesë gjithashtu: na për lavdinë e Tij! Si një mësues i: Shkolla e Mesme e Ulët, unë e di: e përgjegjësisë penale, e cila mund të ketë qenë drejtuar: nxënësit e mi, në rast, ata do të kishin bërë të pushtimit: Struktura e shkollës! por, sepse unë nuk do të: do të lejonte këtë mundësi për fëmijët e mi, unë me siguri nuk: do të lejojë edhe për ta! por: mori shënim i: vendosmërinë e tyre për të bërë punësimin, të cilat, ata deklaruan, të jetë e pashmangshme, sepse ajo ishte një vendim i përbashkët, dhe: miratuar tashmë në komitetin e tyre, unë me naivitet majtë, të tërheqë mashtrimin (ndoshta në një, ose në më të madhe, dy klasa) të: Kujdesshme japin disa këshilla, se si për të parandaluar, vandalizëm, dhe për të parandaluar që të huajt mund të hyjë në strukturën e shkollës. por: kjo mund të ketë qenë e mjaftueshme për të njohur se klima e: ngacmimi, për: të ndërtuar një shpifje të re kundër i: mua.
[Peshkopi vikar] Pse është Vice President, është: Vjen (e enjte, nëntor 8, 2012) në një ° 5, duke thënë se fjalët e tipit:: "Unë nuk kam frikë: nga: fliste", " Dikush, ju dëshironi të dërgoni në thertore! " kur ajo është: nga klasa, e pyeta nxënësit e mi ", të cilët kanë menduar?", por: Unë nxënësit e mi ishin shtangur, jo, unë e kuptoj çdo konteksti, nga: tha ai. Megjithatë, një ditë më parë (e mërkurë, nëntor 7, 2012) përsëriti: miti njëjtë në një klasë 3 (gjithmonë në praninë time), prandaj, kjo veçanti la mua: i qetë, në fakt, unë iu afrua mësues. Zëvendës Dean, dhe: thashë asaj, pse nuk ju: shkoni flisni direkt me: personi i interesuar, por:? Ajo u përgjigj për mua në këto fjalë: "Unë nuk jam: Unë flas: me: jo", kjo është arsyeja pse, unë u përpoq, sqarime nga kolegët, dhe disa kanë bërë të qartë se kjo është një nga pahijshme:
 
[Peshkopi vikar], Ky shpifëse, të favorshme për të krijuar: të dyshuarin, stafit mësimdhënës. por: të tjerët kanë ardhur për të besuar në këtë mundësi, duke thënë: "Ne i dimë, Dean Prof.Vice, ajo duhet të jetë e vërtetë .." sikur të thonë: ne mund të vrasin me shpifje, e besimit: neto) (Megjithatë, ne e dimë të mjaftueshme, sepse, me: 19 orë dielli Ne nuk: ne jemi shumë) dhe: kjo histori pastaj,: groteske , sepse në hipotezën sensacionale, se: unë kam kërkuar të jetë një agjitator i ri, natyrisht, unë iu afrua klasat më të mëdha. por: për: Për fat të mirë, mësuesi njëjtë: Zëvendës Dean, me: përcaktimi i madh është: në gjendje për të nxjerr në pah pushtimin e: Instituti ynë, pjesë e djemve tanë! por, ndoshta unë jam gabim, sepse: të gjithë këtë: dhe: Vice President, jo: ai ishte duke iu referuar për mua në të gjitha! Të fala
Xhehennemi është shumë tmerrshme për të përshkruar! ajo është e vendosur në qendër të planetit tonë, por natyrisht që nuk është një vend i tre-dimensionale L'enfer est trop terrifiant pour être décrit! il est dans le coeur situé de Notre Planète, évidemment Mais n'est PAS un lieu en trois dimensione
 
@ Benjamin Netanyahu dhe mbreti Arabia Saudite: nga: IsraelNationalTV, -> kur ju e kuptoni se, 1. fëmijët janë të gjithë njëjtë: të gjitha gratë e botës, dhe të gjithë njerëzit e botës janë të gjithë të njëjtën gjë? ju do të gjeni ju në ferr! ka një tjetër gjë: se: ju duhet të kuptoni: 2. "Asnjë fe është shpëtimi?" pse thelbësore: Fetë janë instrumente të dëmtuar: 3. "Por që nuk e ka, me Krijuesin, një miqësi personale, siç kishte Ibrahimit dhe të Musait ai nuk mund të vijë: në Mbretërinë e Perëndisë këtu e pse: Unë jam i angazhuar: për ndërtimin e tempullit hebre!" jo vetëm për ju që të ketë një marrëdhënie personale me Perëndinë! por edhe për të le ju e dini, se, kur ju e dini Perëndinë personalisht? Pastaj, e kuptojnë, se, 4. në të gjitha librat e shenjta janë shkruar, është nga njerëzit e shenjtë, të cilët për fat të keq, edhe nga burrat Satanists!

@ Mbreti Arabia Saudite dhe Benjamin Netanyahu: nga: IsraelNationalTV, -> quando voi capirete, che, 1. Unë Bambini sono tutti uguali: Tutte le Donne del mondo, e tutti GLI uomini del mondo: sono tutti uguali? voi vi troverete all'inferno! c'è un'altra Cosa: che: dovrete capire: 2. "Nessuna religione è salvifica!": Anche se indispensabili: le religioni sono Strumenti difettosi: 3. "Ma, chi jo ha, con il Creatore, una personale amicizia, vijnë Hanno avuto:? Abramo e Mose lui jo potrà entrare: nel Regno di Dio Ecco perche: io sono mi impegnato: a il Tempio costruire ebraico" jo soltanto per avere una relazione farvi personale con Dio! ma, anche per farvi capire: che, quando avete conosciuto Dio personalmente? POI, capirete, che, 4. në Tutti i libri sacri Hanno scritto: Sia uomini santi, che purtroppo, anche uomini satanisti!
 
Sheriati dhe Talmudi del FMI, ha detto che il satanismo è Buono! il cristianesimo può essere dissacrato! ] 2012/09/24 Rusi. Patriarkana e Moskës: anti-Islam filmit dhe vandalizmi kundër Kishës, lidhjet në zinxhirin e njëjtë. Chaplin Archpriest dënon film që ka ofenduar në botën muslimane dhe paralajmëron se liria e shprehjes nuk duhet të shkojnë përtej kufijve morale. Moskë (AsiaNews) - anti-Islam film që ka ndezur protesta të dhunshme në më shumë se 20 vende të botës mund të krahasohet me sulmet ndaj simboleve të krishtera gjatë muajit të fundit në Rusi. Kjo në bazë të Patriarkanës Ortodokse Ruse i cili pohon se "liria e shprehjes duhet të përputhen me kufij të qartë morale. Gjuha ishte kreu i Departamentit për Marrëdhënie Sinodiale mes shtetit dhe shoqërisë, Archpriest Vsevolod Chaplin, në një intervistë të fundit me agjencinë e lajmeve Interfax. "Personalisht - denoncoi Chaplin
 
[Sheriati dhe Talmudi i FMN-së, tha se Satanizmi është e mirë! Krishterimi mund të përdhosur! ] Unë mendoj se veprimet e vazhdueshme në Katedralen e Krishtit Shpëtimtar, paraqitja e një filmi që fyen themeluesi i Islamit, sulmet mbi ambasadat amerikane dhe svastikat në sinagogat janë lidhjet në zinxhirin e njëjtë ". Klerik përcakton ata që kanë simbolet përdhosur, jashtëzakonisht të rëndësishme për grupe të veçanta shoqërore, konsiderohen gjatë paprekshëm, shkatërruar ndërtesa, të tilla si ambasadave dhe vendet e adhurimit si njerëz "të çmendur". ai tha se këto krime janë shumë më keq se normale, sepse "kur ju përdhosin një simbol konsiderohet e rëndësishme për një komunitet, ju përpiqeni të pakëson dhe për ta nënshtruar tërë atij komuniteti "" Kjo nuk është rastësi, - shtoi ai - se këto veprime kanë çuar pastaj në shkallë të gjerë në historinë e konflikteve. ".
 
[Sheriati dhe Talmudi i FMN-së, tha se Satanizmi është e mirë! Krishterimi mund të përdhosur! ] Prifti kërkoi gjithashtu komunitetit ndërkombëtar të marrin masat e nevojshme për të parandaluar një veprim të tillë, duke bërë thirrje për "dënimin serioze dhe të pashmangshme" për krime të tilla dhe vuri në dukje se "liria e shprehjes duhet të ketë kufij të qartë morale, sepse ajo nuk është absolute dhe , në përputhje me Deklaratën Universale për të Drejtat e Njeriut dhe logjikës më elementare, nuk duhet të merret përtej moralit, rendit publik dhe civil Concord ". Që nga viti, 17 gusht, kur gjykata Khamovniceski Moskës dënoi tre vajzat nga grupi punk Riot pidhi me dy vjet burg (fajtor "huliganizmit të motivuara nga urrejtja fetare" për një performancë anti-Putin në Katedralen e Krishtit Shpëtimtar) incidentet e sulmeve mbi simbolet fetare janë rritur në Rusi: kalon hacked në copa graffiti, antiklerikal dhe aktet e vandalizmit kundër kishave dhe ikona.

Commento sul tuo YourASlaveWakeUp Video: Kabala Talmudi sionizmi përjetësohet Ligë FMN NWO 2of3 po ata nuk ndërveprojnë me demonët, por jo të gjithë janë njerëz të këqij Fytyra apo edhe të vendosin të praktikojnë magjinë dashakeqe - PËRGJIGJE -  gjithë masonët janë betuar të djallit, dhe të tradhtojë popullin nëpër drejtë e zoti bankare! dhe ne jemi të gjithë do të vdesin për të! OccullticScience33 Koment në video tuaj: ROTHSCHILD izraelit GJYKATA SUPREME Rockefeller Knesetit Dupont e saj të vendosur në rrugë është quajtur edhe Rothschild rrugë ata të quajtur rrugë. LadyGagaVEVO tha mua: "" I quajtur një taksi, dhe unë jam duke shkuar për të bërë një murgeshë! të gjitha për shkak se gay: I Fuck FMN synnek1 CIA-s 666, kam shpresë, QE SYNNEKKK mund të prerë tij "bizele, PISELLO keqen" Tani, që e bëri të tij dhe prej meje, një robi për Satanai "" "--- lol .
 
Re: amen ", u tha:. Në emër të Jezusit I ka bërë gabim të gjithë ata kriminelë që rrëzoi kryqin [MENE TECHEL PERES] CSPBCSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB" Pini helmet tuaja të bëra me veten. "Ju jeni të humbur të gjithë!" Luke19.27; nga Rei Unius ♰: Mbreti ♥: ... Sandcastles666 tha: Unë vetëm lexuar pak, kur do të vdesin nga kanceri lol keni kopjoni dhe ngjisni apo shkruani se nga? - PËRGJIGJE -> jeni si një mut qen të gjithë: nga ju, të kthehet në pluhur për mua! Ju jeni si mut nga një qen, e cila kthehet në pluhur për mua! Sandcastles666 THA: im i gonna të vdesin? - PËRGJIGJE -> natyrisht! por, vdesin nuk është gjëja më e keqe! Ju shkoni në ferr!

Jezusi: apostujt. Vëzhgimi themelore premisë. Vetëm me,: njeriu hyjnor Shpallja është: të vijnë në një kuptim të saktë, madje edhe i pjesshëm, i botës: padukshme. për: se forcat e: keqes, të cilën të gjithë njerëzit: kanë një njohuri të paqartë blerë me qartësi,: njohja e demonëve jemi qenie shpirtërore dhe personale, të krijuara mirë nga Zoti, që ka krijuar engjëjt, dhe: të rebelimit kundër Perëndia vjen në një total dhe: perversion pakthyeshme. Si të huaj rrëmbimet: Bush nga 322, 666 dhe Rothschild për të shkatërruar shpresën e Izraelit.


IL SANTO DEL GIORNO
www.santiebeati.it
I santi di oggi 9 novembre 2012
--------------------------------------------------

DEDICAZIONE DELLA BASILICA LATERANENSE    - Festa
All’inizio del IV secolo, Roma cominciò a cambiare il suo tradizionale aspetto architettonico grazie all’imperatore Costantino e all’attività edi...
www.santiebeati.it/dettaglio/21950
Sant' AGRIPPINO DI NAPOLI   Vescovo
sec. III
A Napoli sant'Agrippino era popolare quasi quanto san Gennaro. Secondo la tradizione, Agrippino fu il sesto vescovo della diocesi partenopea, e uno scrittore del IX secolo lo el...
www.santiebeati.it/dettaglio/90317
San PABO   Confessore
www.santiebeati.it/dettaglio/91412
San TEODORO   Martire venerato a Rastiglione
www.santiebeati.it/dettaglio/91809
Sant' URSINO (ORSINO) DI BOURGES   Vescovo
† seconda metà del III secolo
Primo prelato di Bourges, Francia. Trasformò in chiesa la casa del senatore Leocadio.
www.santiebeati.it/dettaglio/92982
San VITONE DI VERDUN   Vescovo
www.santiebeati.it/dettaglio/76840
Sante EUSTOLIA E SOPATRA   Monache
www.santiebeati.it/dettaglio/76860
San GIORGIO   Vescovo
www.santiebeati.it/dettaglio/76870
Beata ELISABETTA DELLA TRINITà CATEZ   Carmelitana
Bourges, Francia, 18 luglio 1880 - Digione, 9 novembre 1906
Elisabeth Catez nacque il 18 luglio 1880 nel Campo d'Avor presso Bourges (Francia), e fu battezzata quattro giorni dopo. Nel 1887 la famiglia si trasferì a Digione. Quello stesso a...
www.santiebeati.it/dettaglio/76725
Beato GRAZIA (GRAZIANO) DA CATTARO   Religioso agostiniano
Mulla, Cattaro (odierna Kotor), Montenegro, 1438 – Murano, Venezia, 9 novembre 1508
Nacque il 27 novembre del 1438 a Mulla, presso Cattaro, in Dalmazia. Fu marinaio fino all'età di 30 anni. In seguito entrò nell'Ordine agostiniano come fratello laico dopo aver asc...
www.santiebeati.it/dettaglio/90165
Beato LUDOVICO (LUIGI) MORBIOLI   Confessore
Bologna, 1433 - Bologna, 9 novembre 1485
Il beato Ludovico dell'antica famiglia Morbioli è un mirabile esempio di santità penitente. Dopo una giovinezza dissipata e gaudente, nel 1462, mentre si trovava a Venezia, fu affe...
www.santiebeati.it/dettaglio/90426
Beata GIOVANNA DI SIGNA   Vergine
Sec. III
www.santiebeati.it/dettaglio/90500
Beato GABRIELE FERRETTI   Francescano
Ancona, 1385 - 12 novembre 1456
Nacque in Ancona dalla nobile famiglia Ferretti nel 1385. Il Conte Liverotto, suo padre, e Alvisia, sua madre, educarono Gabriele alle più squisite virtù cristiane, specialmente al...
www.santiebeati.it/dettaglio/90692
Beato MONALDO DA CAPODISTRIA   
m. 1280
Beato francescano, nacque in una famiglia di origine toscano-marchigiana nel XIII secolo a Pirano. In una città, Capodistria (Giustinopoli), dedita al commercio, fu un giurista, ma...
www.santiebeati.it/dettaglio/92049
Beata MARIA DEL MONTE CARMELO DEL BAMBINO GESù GONZALEZ-RAMON GARCIA-PRIETO   Fondatrice
Antequera, Spagna, 30 giugno 1834 – 9 novembre 1899
Maria del Monte Carmelo di Gesù Bambino, al secolo Maria del Carmen Gonzalez-Ramon Garcia-Prieto, fondò la Congregazione delle Suore Terziarie Francescane dei Sacr...
www.santiebeati.it/dettaglio/92854
Beato ENRICO (HENRYK) HLEBOWICZ   Sacerdote e martire
Grondo, Polonia, 1 giugno 1904 – Borysów, Polonia, 9 novembre 1941
Il beato Henryk Hlebowicz, sacerdote diocesano polacco, nacque a Grondo il 1° giugno 1904, morto a Borysów il 9 novembre 1941. Fu beatificato da Giovanni Paolo II a Varsavia (Polon...
www.santiebeati.it/dettaglio/93063
Beato GIORGIO NAPPER   Sacerdote e martire
Holywell, Inghlterra, 1550 - Oxford, Inghilterra, 9 novembre 1610
www.santiebeati.it/dettaglio/76880
Beato FRANCESCO GIUSEPPE MARTIN LOPEZ ARROYAVE   Coadiutore salesiano, martire
Vitoria, Spagna, 24 settembre 1910 - Madrid, Spagna, 9 novembre 1936
www.santiebeati.it/dettaglio/94029

(per contattarci non rispondere a questo messaggio ma scrivi a info@santiebeati.it)
--------------------------------------------------
Redazione Santi e Beati
www.santiebeati.it - info@santiebeati.it

YouTube

YouTube

644221 iscritti
70557622 visualizzazioni video

 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  divine nature in Christ Jesus our Lord! in his death and resurrection we too are true God and true man, in faith. it is not easy for me to love murderers, usurers Jewish men greedy for power, which trample the justice that is due to the peoples, but when I ask God to kill them all, he said to me, alwais: "You just them, give your love and you must forgive them all, "but I believe that I can not disappoint my dear: God: JHWH holy Brama: Allah. @IHateNEWLAYOUT -- my love of: Unius REI, it can be emotional, because I can not have emotions, with 7 billion people: my love is AGAPE, which is unconditional love, selfless. Every person is worthy of love, for himself! Why, the man is always the goal, the purpose, of all things, and not the tool, the object of the Government or of the institutions or religions. That which is worthy of being loved, above all else: it is the truth (do not lie), is justice (do not evil). il mio amore: di Unius REI,
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  9 minuti fa
  1..5. this misery and desolation, led all of us to be sold: by freemasonry: 322, (in secret, ie, all our monetary sovereignty, stolen, of hidden, by international Jewish usurers of IMF 666) [Dear, my Episcopal Vicar General], a clarification of the "human climate and: of: work," that: I have found in my new school, remains emblematic significant, describe: the last meeting: of my College of the: Teachers: the 06./.11./.2012, where older teachers of the Institute (MSW), ie, union representatives, they had "shame" (fear), of reading, the document: that: is: was prepared: by all the teachers of: Italy, as an act: of: formal protest against: the rise of 25% of the hours of: lesson (without no consideration) reads: law criminal Aprea: which will lead, not: only, in the middle, of the road: other: 30,000 temporary teachers, but it will make, really critical, the already desperate situation of the: Italian school!
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  9 minuti fa
  2..5. [Dear, my Episcopal Vicar General], This is: the truth, our politicians do not: they can be: as, if they were criminals, up to: this point, no! they are simply unaware, unconscious! of that: what: it might mean today to be a lecturer in Italian schools, at least, in that 50% of schools, where, they not: never put a foot. Actually, we are a category to: risk, for the tensions that: you have to face in place of: work, to bring: strain on the nervous system, and: the psychological balance, for how this profession is: become: stressful and: risky. So, since all the teachers, and: union representatives feared the headmaster, they did to read: me: The document that: I was the last to arrive. Obviously, the Headmaster is: an oppositor vigorously, and: drastically, against to: our own deliberation within the School Committee, that few dare to breathe.
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  9 minuti fa
  3..5. [Dear, my Episcopal Vicar General], and immediately after college, neither before nor after, no one has even sneezed, for: the fear of: this "masculine" conduct of the management: of school. also why: the speech: it is: totally end, is exhausted between me and: the headmaster, as if I and: he: we were the only ones present in the College of the: teachers, (That: with the three, separate locations, the Institute, reached the number: the total of: 100 teachers, but none has attended by nobody, except, me. Luckily, spontaneously, a small number, of: teachers the next day, wrote the same document, and: it has submitted for signature: in the hall of the teachers, However, 20% (ie, all the employees, of employees, of the: Presidency) not: they have yet to sign! in This document has been asked for the suspension of all activities in the afternoon, or additional.
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  10 minuti fa
  4.5. [Dear, my Episcopal Vicar General], but, my proposal, not: it was that: of: stop all activity, "additional", but: was that: of: make only a document of: solidarity: for: to hear our voices, together, to: that of: the whole category, the operators of the: school. This maneuver is: really serious: 1). why: if the Ministry of the: Education, he has wanted to find, only, the available teachers to: make substitutions?, would be sufficient to raise: the time professorship, by 18, to: 19 hours (and not: rape : the whole category, of the teachers, to raise up the time Chair: to: 24 hours, as is: the design of: law). while, 2). if they wanted to find: the money: each national management?, was enough to freeze: abolish: activities (POF) and: the "instrumental functions" (which is: to make possible: less: why: in some cases, these activities lead students to: not: do their duties to home).
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  10 minuti fa
  5.5. [Dear, my Episcopal Vicar General], but: this is: the pathology hypocritical of scholasticism: not: you can never speak simply, in the Ministry of the: Education, why: the pimps of the: balloons of the "professoroni" of the universities, their have divided up: through: their chatter, a slice of their power. But: they often are the plague: of the ideological: of the Italian school! but this maneuver is: really serious, why is: a coup against all priorities, and the principles of union,trade, constitutional and: Democrats: ie, a sponge, which erases 50 years of democratic life of our Nation, is why: with the loss of: fact, of the: freedom of teaching, through both the "cultural areas", such as through the dominance of the: School Administrator, we are opening our Italian company to: become a Regime of State police, as unfortunately, have already become the United States of America .
 • IHateNEWLAYOUT
  IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento
  42 minuti fa
  profound oneness or devotion of religious love, or to a concept of love that encompasses all of those feelings. This diversity of uses and meanings, combined with the complexity of the feelings involved, makes love unusually difficult to consistently define, compared to other emotional states
 • IHateNEWLAYOUT
  IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento
  42 minuti fa
  Love is an emotion of a strong affection and personal attachment. Love is also said to be a virtue representing all of human kindness, compassion, and affection —"the unselfish loyal and benevolent concern for the good of another"Love may describe compassionate and affectionate actions towards other humans, one's self or animals. In English, love refers to a variety of different feelings, states, and attitudes, ranging from pleasure ("I loved that meal") to interpersonal attraction ("I love my partner"). "Love" may refer specifically to the passionate desire and intimacy of romantic love, to the sexual love of eros, to the emotional closeness of familial love, to the platonic love that defines friendship, or to the .
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  [Mine dear Vicar: Episcopal] back: some reflections essential about: our: Meeting place: in the Curia, in the: presence: of the Director, of our: the Office: School, to: about, purpose, of: my: Affirmation, to deal with all classes, the : lessons learned: from: 332 Messianic Prophecies: of, Ancient: Old Testament: he: said, "where this: is: written in the book of religion? NO!". 1). in fact, 95% of my students, not: buy: the book of Religion, 2). Furthermore, the biblical contents are: epistemological, to: all the teaching: of: the Catholic religion. In a context of Institute: Professional (environment, very deprived: ie very poor socially), where not: only: (A) is: forbidden: to reject: at end of the year, but, where: (B) is: also prohibited: suspend any pupil to: against any of its: attitude bulling, that sees clearly, the teacher also, as of one: subject, also him victim of bulling
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  [Mine dear Vicar: Episcopal] docente, that is: perceived by bullies, although, a few, such as a: condition: are, in position of fragility, vulnerability, not: only: from the point: of view of the students, but also, as the only one responsible for situations which should: be incomplete, ((or, in the last: resort,: guilty: is: always the teacher, from the point: of view of the "Manager Scholastic", because is: always the teacher, who, not: is: appropriate, adeguate, to: keep the disciplic, even if we are: in front to: cases of bullying: impunibile: and: that: Bullying: is: right, now, the: same, also against the teacher)), but the system: school: Italian, it seems: not: they can, more free, from: a: ​​condition of informal, and formal:of hypocrisy. 3). Since, in the toggling, conclusion about the: my: explanation, about, the Precious our Judaism: "Our Holy Roots", that, I have playing, my "Shofar" in the classroom: and: that: this particular: it is intentionally distorted,
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  [Mine dear Vicar: Episcopal] has brought: me: in the Presidency: to: justify my: behavior: in front of the Executive Scoastico, and: although I said I had specified: at my, Director Scholastic, which not: it was: the "Horn" as he stated him, but: was the "Shoafar", with all the explanations of the case, the: same: accusation of "horn" is: back: on lips: of the Director of the: "Office: School, of Curia", to: distance: many days, to try again: the fact: that the Headmaster: has: interest to: show me, in: perspective: most negative possible, as to: wanting to harm: against my: person, in order, to render ineffective, unsuccessful, aseptic , unproductive, my teaching, to exploit her: the role of power, in the production: its ideological goals: against me. Obviously, this is: also demonstrate how the areas of freedom of education, freedom constitutionally enshrined, is: a, another law of democracy, which is disintegrates!
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  The Word of God says: 1. "In him we live and move in him we have our being" 2. "Your own breath declares that Jesus is alive!" Christ being at the right hand of the Father has full authority, and they exercise this authority is transferred to us that we are at your service, this is why our political victory, over the world is overwhelming.Christ in heavenly places, is the King of Kings, and Lord of Lords. When he says from the cross "it is finished", he effectively transferred all its virtues, all his merits, and all its authority, and its power, in us. IF WE HAVE FAITH THAT, THEN THOSE WHO CAN STOP us, Or, RESIZE us? IF WE HAVE FAITH, THEN WE NEED TO REIGN! THIS IS THE REASON WHY THE INTERNATIONAL MONETARY FUND INVESTING IN THE IMMENSE, INCOME OF LATENT: SIGNORAGGIO BANKing: against us, TO STOP AND devitalize: CHRISTIANITY, IN SHORT, THE SAME TREATMENT: WHAT IS, against TO A VIRUS: for TRANSFORMING it, IN VACCINE.
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  Hebrews 1.1 to 3 "God has spoken once, in a variety of ways ... through the prophets and in these last days has spoken to us through his Son, whom he appointed heir of all things, and through whom he created the universe, he is: the splendor of his glory and the express image of His essence, and upholding: all things by his powerful word. This is a glorious truth: 1. "Christ is the mark: the essence of God" 2. "Christ is the reason: the creation of the universe" 3. "Without Christ, there would be death on everything" 4. "Supports all things by the word of His power, that your heart beats for Christ says, etc ... "
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Ancient Testament Christology] 1: - HABAKKUK: - PROPHET WHICH REFERS TO THE WORK OF GOD; 2: - Obadiah - THE POWER TO SAVE; 3: - Haggai: - HAS ALL THE GOLD AND SILVER IN THE WORLD; 4: - AMOS: - OUR BROTHER WHO SUPPORTS; 5: - APOCALYPSE: - KING of Kings, and Lord of Lords; 6: - ACTS - BAPTISM AND NEW LIFE IN THE SPIRIT; 7: - Baruch - RECONCILIATION OF REBELS; 8: - COLOSSIANS: - FULLNESS OF HEAD AND BODY; 9: - CORINTHIANS: - THE GIFTS OF THE SPIRIT; 10: - CHRONICLES - our King; 11: - SONG - OUR LOVE GROOM; 12: - DANIEL - THE FOURTH MAN IN FURNACE;13: - Deuteronomy - PROPHET MOSES IN; 14: - JEWS - ETERNAL BLOOD OF THE COVENANT; 15: - EPHESIANS-CHRIST from RICHES IMPOSSIBLE; 16: - Exodus - EASTER LAMB; 17: - EZRA - SCRIBE OUR FAITHFUL; 18: - ESTER - OUR Mordecai; 19: - Ezekiel - MEN FROM THE FOUR FACES;
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Ancient Testament Christology] 20: - PHILIPPIANS - fulfills ALL OUR NEEDS; 21: - PHILEMON - OUR BEST FRIEND; 22: - Galatians - MULTIPLY OUR SEMI; 23: - JOB - DAY OF SPRING; 24: - JAMES - OUR WISDOM; 25: - JUDAS - COMES WITH myriads; 26: - JUDGES - FROM THE LAW; 27: - JUDITH - WINNING FAITH OF THE POOR; 28: - JEREMIAH - BRIDGE OF JUSTICE; 29: - JONAH - OUR COMPASSION; 30: - GIOELE - PREPARING THE DAY OF THE LORD; 31: - GENESIS - IS THE SEED OF WOMAN; 32: - JOSHUA - CAPTAIN AND CONDOTTIERO; 33: - JOHN - LOVE ETERNAL; 34: - ISAIAH - PRINCE OF PEACE; 35: - Lamentations - MAN IN TEARS; 36: - LUCA - SON OF MAN; 37: - Lev - HIGH PRIEST; 38: - Maccabees - VICTORY THAT COMES FROM THE SKY; 39: - MARCO - FA WONDERS;
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  2 ore fa
  [Ancient Testament Christology] 40: - Micah - MESSENGER FROM BEAUTIFUL FEET; 41: - Malachi - GOD OF JUSTICE AND HEALING; 42: - MATTEO - IS THE MESSIAH AND HEALS ALL; 43: - NAUM - THE AVENGER is the elect of God; 44 - Nehemiah - rebuild OUR WALLS; 45: - NUMBERS - PILLAR OF FIRE AND CLOUD: OUR PROTECTOR; 46: - OSEA - HUSBAND FAITHFUL; 47: - Proverbs - OUR TEST; 48: - PIETRO - SHEPHERD KING OF GLORY; 49: - Ecclesiastes or ECCLES - OUR TEST; 50: - RE - OUR reign; 51: - ROMAN - ALL IS MANUFACTURED IN GOOD in ELECTED; 52: - RUT - OUR REDEEMER RELATIVE; 53: - PSALM - OUR LORD AND SHEPHERD; 54: - SAMUEL OUR reigning king; 55: - Zephaniah - THE SAVIOR; 56: - TOBIA - OUR MEDICINE; 57: - TIMOTHY - OUR MEDIATOR; 58: - THESSALONIANS - RE TRIUMPHANT; 59: - TITO-HUSBAND FAITHFUL; 60: - Zaccaria - OPEN SOURCE IN THE HOUSE OF DAVID TO WASH ALL SIN AND IMPURITIES; TO ALL MANKIND IN THE THIRD TEMPLE OF JERUSALEM ON THE MOUNT OF OLIVES.
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  3 ore fa
  communication: registered: with protocol: to my Headmaster, The writer, Prof. ****, Professor of Religion, notify the S.V. Ill.ma, that: 1). ANNOTATION ON THE REGISTER CLASS: **** in the 2nd, the pupil ***** (at 10.45) in the presence of the whole class, said, to have been: the exemption of the teaching of the Catholic religion, but , the writer: in the office of the registrations: teaching, has noted: the absolute regularity of the: enrollment: of: this student, as: student regular, in the: Teaching the Catholic Religion! The same student to date: is in mode arbitrary: absent from lessons: Teaching, of the Catholic Religion:.
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  3 ore fa
  communication: registered: with protocol: to my Headmaster, 2). ABSENCE IN OUR INSTITUTE, OF CROSS. Than that: it is certain, however: it is, that the obligation on the presence of the crucifix in classrooms "can not be considered: indoctrination by the state." According to the Court, the crucifix "is an essentially passive symbol" :: and its influence on pupils: not: it can be compared to teaching teachers confessional. Why, is, secular values​​: foundation , of our State not: confessional! Compliance, with Prof.**** Bari 05/11/2012
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  3 ore fa
  [Bishop Vicar], and peace: joy in all our tribulations for: Gospel for: partaking also: us of the sufferings of the Christ, and: for: to take part also: us to His Glory! As a teacher of: Lower Middle School, I know: the criminal liability, which could have been run: my pupils, in case, they would have made of the occupation: school structure! but: for I will not: would permit this possibility to my children, I certainly do not: it would permit even to them! but: took note of the: their determination to make employment, which, they declared, be inevitable, because it was a joint decision, and: already approved in their committee, I naively left, pull deception (perhaps in a , or at most, two classes) of: Prudential give some advice, how to prevent, vandalism, and prevent that strangers could enter into the school structure. but: this may have been enough to recognize that climate of: bullying, for: build a new slander against of: me.
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  3 ore fa
  [Bishop Vicar], Why is the Vice President, is: Coming (Thursday, November 8, 2012) in a 5 °, saying words of the: type: "I not: I'm afraid of: speak!", "Someone, you want to send to the slaughter!" when she is: out of the classroom, I asked my students, "who have meant?", but: I my students were dumbfounded, not, I understand any context, of the: he said. However, the previous day (Wednesday, 7 November 2012) reiterated: the same charade in a 3rd class (always in my presence), therefore, this particular left me: restless, in fact, I approached the teacher. Deputy Dean, and: I said, to her, why do you not: go talk directly, with: the person concerned?, but: she replied to me in these terms: "I am not: I speak: with: no ", that's why, I tried, clarifications from colleagues, and some have made it clear that this is one of impropriety:
 • lorenzoAllah Mahdì Palestina
  lorenzoAllah Mahdì Palestina ha pubblicato un commento
  3 ore fa
  [Bishop Vicar], This defamatory, conducive to create: the suspect, the teaching staff. but: others have come to believe in this possibility, saying, "we know, the Prof.Vice Dean, it must be true .." as if to say: we can kill through slander, of the trust: net) ( Yet, we know enough, because, with: sun 19 classes? We not: we are many!) and: this story then, of the: grotesque, because in sensational hypothesis, that: I had wanted to be an agitator of the young, of course, I approached the largest classes. but: for: Fortunately, the same teacher: Deputy Dean, with: great determination is: able to foil the occupation of the: our Institute, the part of our boys! but, maybe I am wrong: for: all this: and: the Vice President, not: he was referring to me at all! Regards